Set Shaklee Tambah Berat Badan : Untuk yang terlalu kurus

Kita selalu mendengar orang ingin menurunkan berat badan. Tapi ada di antara kita sebenarnya terlalu kurus dan perlu tambah berat badan untuk kesihatan atau memastikan nampak cantik. Sesetengah orang perlu tambah berat badan untuk kelihatan cantik dan berkeyakinan. Memperkenalkan Set Tambah Berat Badan Shaklee!

set shaklee tambah berat badan

 

Set Tambah Berat Badan Shaklee

Fungsi set ini :

VITA-LEA

Tablet Vita-Lea kini disaluti dengan serbuk spirulina, satu lagi bahan yang diketahui umum sangat berfaedah untuk kesihatan yang dihasilkan dengan teknologi “Explo-tab”.  Vita-Lea juga merupakan tablet multi-vitamin cepat terlarut dalam air dan tubuh manusia. Ia adalah yang terpantas di dunia. Mineral didalam Vita-Lea mudah bertindakbalas dengan protein menjadikannya lebih cepat diserap oleh usus kecil manusia.

Ia dapat membantu tambah berat badan dengan membekalkan multivitamin perlu pada badan. Tetapi pengambilannya sahaja tanpa pemakanan yang menambah berat badan, tidak akan menyebabkan kegemukan.

B-COMPLEX

B-Complex Shaklee mengandungi asid folik semulajadi yang pertama didunia dengan kadar serapan yang sangat tinggi. Hampir 99% asid folik yang terdapat di pasaran sebenarnya adalah vitamin sintetik dan bukan semulajadi. Vitamin sintetik banyak digunakan kerana sebelum ini vitamin B-Complex semulajadi tidak mudah menyerap dalam tubuh, sehinggalah penemuan vitamin B-Complex Shaklee.

B-Complex Shaklee juga mengandungi kesemua 8 komponen penting termasuklah 100% biotin dan asid folik.

Kurangnya pengambilan B Complex  boleh melemahkan sistem saraf dan mengganggu fungsi otak yang akan meningkatkan risiko penyakit jantung.  Ia seterusnya juga boleh menyebabkan pembentukan sel-sel yang tidak normal dan boleh menyebabkan anemia.

B-Complex mampu menaikkan selera makan lebih-lebih lagi dengan kombinasinya bersama mealshakes, sekaligus membantu tambah berat badan.

MEALSHAKES

Meal Shakes Shaklee diperbuat daripada ramuan semulajadi yang terbaik seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya dan lactalbumin iaitu sejenis susu.

Apakah khasiat Meal Shakes Shaklee?

  • Mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kesan kekurangan zat adalah ia akan mengakibatkan sukar untuk menyerap vitamin dan mineral ke dalam tubuh.
  • Menambah selera makan – Pengambilan Meal Shakes Shaklee dapat membantu selera makan anda dan tambah berat badan.
  • Membantu masalah sembelit – Sembelit pada kanak-kanak adalah perkara biasa berlaku. Pengambilan Meal Shakes Shaklee dapat membantu.

Peringatan : Set Tambah Berat Badan Shaklee cuma akan menambahkan berat badan sekiranya diamalkan bersama pelan pemakanan menambah berat badan. Pengambilan Vita-Lea, B-Complex dan Meal Shake sahaja tidak akan tambah berat badan.

Hubungi segera untuk Set Tambah Berat Badan Shaklee

 Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)
SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658
FB : https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins
Email : kedai.vitamin@yahoo.com

1 Comment

Comments are closed.