Set Shaklee untuk Pelajar

set pelajar wmark

Kita selalu mendengar golongan yang sudah bekerja yang rasa teringin nak kembali ke zaman belajar. Tapi, mungkin golongan ini lupa cabaran sebenar semasa belajar iaitu menduduki peperiksaan dan ujian. Apa lagi kalau ada peperiksaan besar seperti SPM atau STPM, boleh stress dan tension dibuatnya.

Pada zaman saya belajar dulu, terdapat pelbagai petua untuk menghadapi peperiksaan. Kebanyakkannya berkait dengan pemakanan. Antaranya  perlu berpantang makanan segera, perbanyakkan madu dan kurma serta banyakkan memakan supplement.

Set Shaklee untuk pelajar mempunyai semua vitamin untuk otak atau brain vitamin yang perlu.

Antara yang terdapat dalam set ini ialah :

omega guard

OMEGA GUARD – mengandungi DHA dan EPA yang sangat penting untuk perkembangan otak dan kecerdasan otak. Ia membantu menjadikan pelajar lebih fokus di dalam kelas dan lebih mudah mengingati.

LecithinLECITHIN – mengandungi ‘cholin’ yang merupakan makanan untuk otak. Apabila otak dibekalkan dengan makanan yang mencukupi, ia akan berfungsi dengan lebih baik. Sebagai mana yang kita ketahui, antara fungsi otak yang amat perlu dipertingkatkan ialah kemampuan menyimpan maklumat atau memori.

Vitamin Shaklee B complex

B-COMPLEX – Mengurangkan stress di kalangan pelajar terutamanya ketika tiba musim peperiksaan. Ia juga meningkatkan sistem pertahanan badan (siapa yang mahu jatuh sakit ketika musim peperiksaan kan?). Selain itu, ia juga membantu menukarkan makanan kepada tenaga. Lebih tenaga, lebih bersemangat untuk belajar kan.

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com