Set Suami Isteri Shaklee : Menambah keintiman suami isteri

Hubungan suami isteri bukanlah sesuatu yang patut dibiarkan tanpa sebarang perubahan dan peningkatan. Adalah penting bagi kedua-dua suami isteri mencari alternatif untuk menambah keintiman suami isteri.

set suami isteri shaklee

 

Set Suami Isteri Shaklee mengandungi Vitamin E dan Alfalfa yang sangat membantu dalam menambah keintiman suami isteri.

Vitamin E-Complex : Mengandungi ‘tocopherol’ secara kasarnya bermaksud ‘mendapat anak’ dalam bahasa Greek. (Tokos – offspring ; pherol – to bear)

Bagi Lelaki :  Lelaki yang mengalami masalah kesuburan, biasanya mengalami kekurangan vitamin E. Vitamin E adalah penting bagi menjamin kesuburan. Ia juga berfungsi untuk menjadikan sperma aktif dan berkualiti. Vitamin dapat mengurangkan risiko terhasilnya sperma yang tidak sempurna yang boleh menyebabkan berlakunya keguguran atau kecacatan pada janin.

Bagi wanita : Meningkatkan penghasilan lendir kesuburan wanita yang boleh membantu sperma untuk hidup lebih lama di dalam uterus. Ia juga membantu menghasilkan ovum yang berkualiti tinggi, sekaligus mengurangkan risiko keguguran atau kecacatan janin.

Lain-lain khasiat Vitamin E Complex Shaklee untuk menambah keintiman suami isteri

  • Keguguran janin : Ia diuji secara klinikal dan didapati dapat digunakan sebagai usaha untuk menghalang kematian janin atau keguguran. Insya’Allah. Maklumat lanjit kehamilan http://kedaivitamin.com/set-ibu-hamil-shaklee/ Ia juga boleh merawat sindrom pra-haid.
  • Tenaga seksual : Memberi tenaga yang lebih dan meningkatkan kemampuan seksual. Vitamin E Complex juga dikenali sebagai “Vitamin Cinta” disebabkan khasiat vitamin E ini. Maklumat lanjut  http://kedaivitamin.com/set-kesuburan-tips-hamil/. Ini dapat menambah keintiman suami isteri.
  • Meningkatkan kesuburan : Menurut kajian pada 1924, pengambilan sebanyak 600IU-800IU sehari mampu untuk menambah kiraan sperma pada lelaki.

Alfalfa (Medicago Sativa) membawa maksud ‘Bapa Segala Makanan’ dalam bahasa Arab. Diantara kelebihan Alfalfa dalam menambah keintiman suami isteri adalah :

  • Menambahkan keanjalan payudara (lebih mantap lagi sekiranya diambil bersama ESP)
  • Menghilangkan kelesuan dan memastikan suami isteri sentiasa bertenaga bagi menambah keintiman suami isteri.

Berminat mendapatkan Set Suami Isteri Shaklee bagi menambah keintiman suami isteri?

Hubungi saja :

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

atau isi borang