Shaklee Collagen Powder : Testimoni dan Harga

Shaklee Collagen Powder sememangnya serbuk colagen sebenar. Mesti kita pernah terjumpa rumpai laut yang dikatakan colagen satu masa dulu kan? Rumpai ini perlu direbus dulu sebelum digunakan. Apa yang ramai di antara kita tak sedar, rumpai tersebut bukanlah colagen sebenar, ia sebenarnya adalah caaragenan yang banyak digunakan dalam pemprosesan makanan.

Khasiat pada caaragenan ini sudah semestinya tidak sama dengan Shaklee Collagen Powder, terutamanya dari segi khasiat dan kesannya terhadap kecantikan.
Satu masa dulu semua wanita mencari colagen untuk dijadikan salah satu regim kecantikan. Ada pelbagai bentuk colagen di pasaran, samada serbuk atau cecair, tetapi Shaklee Collagen Powder tetap unggul di hati pecinta kecantikan.

Info collagen

Kappa_Refined_Carrageenan_Powder

Carragenan

Fungsi Shaklee Collagen Powder

1) Menghilangkan kesan hitam di bawah mata. Pasti ramai wanita menghadapi masalah ini kan. Sekarang ada alternatif lain selain alat solek.

2) Mengurangkan kedutan pada kulit muka. Oleh kerana collagen ini bersifat elastic, ia berupaya mengurangkan kedutan pada kulit muka. Ia juga menambah keanjalan kulit muka.

shaklee collagen powder

3) Menghilangkan jeragat pada kulit. Jeragat memang melanda kebanyakan wanita dan ianya berpunca daripada kurangnya menggunakan pelembab serta banyak terdedah kepada cahaya matahari. Kebanyakan wanita menggunakan rawatan laser sebagai langkah akhir tetapi ianya agak menyakitkan dan mahal. Kini ada kaedah rawatan alternatif iaitu dengan Shaklee Collagen Powder.

4) Mengurangkan kesakitan dan geseran pada sendi-sendi. Collagen umpama pengukuhan kepada tulang kita. Amat sesuai bagi individu yang sering mengalami sakit sendi tulang.

5) Menyuburkan rambut serta mengurangkan masalah rambut. Rambut juga akan kurang gugur dan bercabang.

6) Mengecilkan liang-liang pori pada kulit muka.

7) Mencerahkan kulit muka dan melembapkan kulit.

Testimoni Shaklee Collagen Powder

image

 

  • kulit jadi putih semulajadi
  • parut mulai hilang

 

image

 

  • tak perlu letak krim muka
  • tiada lagi kulit kering
  • jeragat mulai pudar

 

testimoni shaklee collagen powder

 

  • Kulit kaki pecah-pecah sebelum ini mulai pulih
  • Kulit muka jadi halus

 

testimoni collagen

 

  • hitam bawah mata mulai hilang

Fenomena sungguh Shaklee Collagen Powder ni!! Jangan risau, ianya disahkan HALAL oleh badan halal yang diiktiraf Jakim, jadi boleh diambil tanpa was-was ya.

Harga Shaklee Collagen Powder

Satu kotak Shaklee Collagen Powder mengandungi 15 peket dan ianya berharga RM298. Tapi, sekiranya benar-benar mahu mencuba, boleh contact saya dan saya akan beri tawaran istimewa kami..shh..ianya rahsia kita, bukan untuk ditawarkan kepada umum 😉

footnote

1 Comment

Comments are closed.