Supplemen Shaklee Membawa Mudarat Kepada Kesihatan?

Supplemen Shaklee membawa mudarat kepada kesihatan? Benarkah pendapat sesetengah orang? Persoalannya kepada saya sendiri, kenapa hanya Shaklee? Ada berapa banyak lagi produk kesihatan yang berada di pasaran. Tetapi kenapa hanya Shaklee yang menjadi sasaran sesetengah golongan.

Saya seorang yang menyokong penggunaan bahan semulajadi. Saya pengguna cloth pad, saya menyokong gentle birthing, malah saya juga seorang ibu yang tegar menyusukan anak sehingga ke usia 2 tahun. Adakah mungkin saya ingin menyokong vitamin atau supplemen sintetik? Apatah lagi jika supplemen Shaklee membawa mudarat kepada kesihatan, adakah saya dengan senang hati akan memberikannya kepada keluarga saya sendiri?

Supplemen Shaklee Membawa Mudarat Jika Pengedar Tidak Berilmu

Ini adalah masalah besar bagi kami pengedar Shaklee yang sering mencari ilmu untuk konsultasi pelanggan kami. Pengedar yang tidak mahu mencari ilmu dan memberikan konsultasi ala kadar. Akhirnya pelanggan yang menanggung akibatnya dan mendapat kesan buruk. Apa yang terjadi selepas itu, pelanggan akan melabelkan supplemen Shaklee membawa mudarat kepadanya walaupun punca sebenar adalah cara pemakanan yang salah.

Ada sesetengah supplemen yang tidak sesuai di makan serentak dengan supplemen tertentu, ada supplemen yang perlu di ambil selepas atau sebelum makan, dan sebagainya. Semua pelanggan KedaiVitamin.com akan mendapat konsultasi eksklusif berkenaan perkara-perkara ini.

supplemen Shaklee membawa mudarat

Supplemen Shaklee Membawa Mudarat Kepada Mereka Yang Diberi Rekomendasi Salah

Ada penyakit tertentu yang tidak boleh mengambil supplemen tertentu. Terutamanya bagi penyakit yang kritikal. Ia mungkin akan memudaratkan seseorang itu. Contohnya bagi pesakit kanser yang sedang menjalani kemoterapi, mereka tidak dibenarkan mengambil Vivix keran ia akan bertindak melindungi sel kanser sedangkan peranan kemoterapi adalah menghapuskan sel kanser tersebut.

Supplemen Shaklee Membawa Mudarat Kepada Mereka Yang Tersilap Menilai Healing Crisis

Ada sesetengah individu yang mungkin mengalami healing crisis apabila mengambil supplemen Shaklee. Healing crisis adalah satu fasa yang dialami yang mungkin melibatkan jerawat, pening kepala atau simptom-simptom lain. Semua simptom-simptom ini dialami kerana badan yang selama ini mengandungi toksin atau menyimpan penyakit-penyakit dalam badan mula mengalami proses pemulihan apabila mengambil supplemen.

Sekali lagi anda perlu merujuk kepada pengedar yang menjualkannya kepada anda sekiranya mengalami healing crisis. Ini bagi mengelakkan anda tersilap menilai dan mengatakan Shaklee membawa mudarat kepada kesihatan anda.

Sekiranya berminat untuk mencuba Shaklee dengan konsultasi yang betul boleh hubungi saya seperti di bawah.

supplemen shaklee membawa mudarat