Tak Tipu! Cara Dapatkan Vitalea Percuma

Adakah sahabat-sahabat selalu terfikir-fikir hendak mencuba Shaklee? Tapi selalu tak jadi.

Atau pun mungkin dah pernah menggunakan Shaklee, tapi masih belum terbuka hati untuk nendaftar ahli.

Tidak kira apa pun kategori sahabat semua, sekarang ada satu alasan yang kuat untuk jadi ahli Shaklee.

Sebotol Vitalea PERCUMA bernilai Rm88.75 khas untuk sahabat semua sekiranya mendaftar menjadi ahli dengan kami. Tawaran ini terhad sehingga Oktober 2015 sahaja ya.

vitalea percuma

Kenapa sahabat semua patut rebut tawaran Vitalea percuma ini?

Vita-Lea Shaklee adalah merupakan multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia pada 1915. Dahulu ia dikenali sebagai Vitalized Mineral (kemudiannya disingkatkan sebutan menjadi Vita-Min) dan ianya dahulu adalah dalam bentuk cecair. Ia telah melalui pelbagai bentuk penambah baikkan sejak 90 tahun lalu sehingga menjadi bentuk kapsul seperti hari ini.

Vita Lea 1915

source

Tablet Vita-Lea kini disaluti dengan serbuk spirulina, satu lagi bahan yang diketahui umum sangat berfaedah untuk kesihatan yang dihasilkan dengan teknologi “Explo-tab”.  Vita-Lea juga merupakan tablet multi-vitamin cepat terlarut dalam air dan tubuh manusia. Ia adalah yang terpantas di dunia. Mineral didalam Vita-Lea mudah bertindakbalas dengan protein menjadikannya lebih cepat diserap oleh usus kecil manusia.

Fakta Best Mengenai Vitalea Shaklee

1) 2 biji Vitalea adalah bersamaan dengan hidangan 40 jenis lauk. Opp..bukan dari segi kuntitinya, tapi dari segi nutrisi..jangan takut pula ya sahabat semua.

2) Vitalea melarut dengan cepat dan mudah diserap oleh tubuh badan kita melalui usus kecil. Boleh saksikan melalui video di bawah ini ya.

3) Vitalea mempunyai unsur-unsur iron di dalamnya. Ia sangat sesuai untuk sahabat-sahabat yang mengalami Hb rendah atau pun ibu hamil.

4) Pengambilan Vitalea secara konsisten insha’Allah akan menurunkan risiko untuk jatuh sakit sebanyak 65%. Ini memang ikhtiar yang baik buat sahabat-sahabat yang selalu MC, insha’Allah.

5) Vitalea boleh membantu menguruskan badan kerana ianya membuatkan kita merasa kenyang lebih lama.

Kenapa Perlu Register Sebagai Ahli Shaklee?

1)  Melayakkan sahabat semua mendapat point

Setiap pembelian produk Shaklee membolehkan sahabat semua untuk mengumpul point tertentu yang dikenali sebagai UV. Membelinya tanpa  jadi pengedar Shaklee bermaksud telah memberikan point anda secara percuma kepada penjual. Point disini menggunakan konsep yang sama seperti pengumpulan point dalam kad ‘bonus link’. Kita akan mendapat rebat atau cash back apabila mencukupi amaun tertentu.

2) Jadi ahli Shaklee dapat menukarkan point (UV) kepada wang ringgit

Pengumpulan point tertentu akan melayakkan mendapatkan bonus dalam bentuk wang. Walaupun hanya RM80, ia tetap wang dan sudah balik modal untuk yuran keahlian sahabat semua.

3) Jadi ahli Shaklee menjamin sahabat mendapat produk pada harga ahli

Seringkali kita dengar, customer ‘survey’ harga dengan beberapa penjual sebelum membeli. Tujuannya untuk mendapatkan harga ahli atau harga yang lebih murah. Jadi pengedar Shaklee tidak perlu lagi bersusah payah ‘survey’ harga kerana harga ahli adalah yang paling murah.

kelebihan jadi ahli shaklee

4) Jadi ahli Shaklee menjana pendapatan tambahan

Melalui bayaran bonus oleh Shaklee pada setiap 14hb. Siapa yang tidak mahu wang tambahan bukan.

5)  Jadi ahli Shaklee  mendapat seorang konsultan tetap buat diri

Sahabat yang mendaftar dengan saya memang tidak akan ‘lost contact’ dengan saya kerana saya akan memberikan konsultasi sekiranya mereka ingin membeli produk.

6) Jadi ahli Shaklee membolehkan sahabat mengenali dunia baru perniagaan jika berminat.