Himpunan Testimoni Herbal Blend Yang Ajaib – Hot Seller!

Herbal Blend antara produk terhangat daripada Shaklee! Kami pengedar Shaklee pun selalu berdebar-debar bila stok produk hebat ini mula ada semula. Kenapa? Sebab produk hangat ni sentiasa out of stock. Bila stok ada semula, cepat saja ia habis pada hari yang sama. Kenapa begitu hangat sambutan pada produk ini?

Ia paling popular kerana kemujarabannya menghilangkan parut ‘chicken pox’. Gabungan herba-herba terpilih dan menthol membuatkan penggunaannya sangat selesa dan nyaman.

testimoni herbal blend

Kita selalu sangat ‘tertipu’ dengan membeli krim-krim mahal tetapi akhirnya tidak berkesan dan kadang-kadang kulit kita mendapat kesan buruk pula.  Krim yang mantap ini cuma berharga RM27 dan anda akan dapati ianya memberikan kesan yang setanding dengan krim berjenama mahal.

Herbal Blend Shaklee telah diuji secara klinikal dan ianya boleh membantu melembutkan kulit yang kasar atau keras pada lutut, siku dan kaki. Ianya juga tidak berminyak atau melekit. Diantara bahan-bahan herba yang digunakan secara semulajadi dalam penghasilannya adalah  sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

Fungsi-fungsi Herbal Blend Shaklee

1) Membantu menghilangkan parut demam campak atau chicken pox

2) Meredakan gigitan nyamuk terutamanya pada anak kecil

3) Membantu meredakan ruam lampin pada bayi

4) Membantu masalah tumit pecah atau merekah

5) Membantu masalah siku kering

6) Membantu meredakan jerawat atau bekas jerawat

7) Meredakan kesan eczema pada kulit muka

8) Boleh dijadikan sebagai losyen kegunaan harian

source

Itu sahaja kegunaan krim ini? Banyak lagi sebenarnya, boleh rujuk pada semua testimoni di bawah untuk mengetahui banyak lagi faedah dan kegunaannya. Semua ini adalah pelanggan-pelanggan yang berpuas hati dengan hasilnya.

Testimoni Herbal Blend Shaklee

testimoni herbal blend 8 testimoni herbal blend 1 testimoni herbal blend 2 testimoni herbal blend 3 testimoni herbal blend 4 testimoni herbal blend 5 testimoni herbal blend 6 testimoni herbal blend 7

Cara Pembelian Produk KedaiVitamin.com

Anda hanya perlu hubungi saya di 0126614658. Saya akan berikan details pembeliannya di situ atau untuk lebih mudah anda boleh bank in kepada saya dengan menggunakan nombor akaun yang tertera di side bar blog ini,

Proses penghantaran akan mengambil masa paling maksimum 4 hari bekerja.

Cara Penggunaan Herbal Blend Shaklee

Picitkan tiub dan dapatkan amaun yang secukupnya pada jari. Sapukan ia pada bahagian yang perlu. Tidak perlu sapuan tebal, memadai dengan satu sapuan nipis. Boleh digunakan setiap hari sebagai krim harian.

footnote