Tips Cantik dan Langsing Untuk Perempuan Malas

Cantik dan langsing memang winning combination. Perempuan mana yang tak nak kedua-dua ciri ni? Kalau nak pakai baju apa pun boleh bila dah langsing. Nak pakai baju dan tudung warna apa pun masuk aje bila kulit dan cantik dan flawless.
Memang nak langsing, tapi malasnya nak bersenam..oopps..bukan malas, tapi kepenatan sebenarnya lepas balik kerja. Nal uruskan rumah dan anak-anak pulak lepas tu.
Kulit jangan cerita la, kusam dan parut jerawat sana-sini. Jerawat lain pun naik juga. Memang tak sempat sangat-sangat nak buat facial dan cuci muka elok-elok. Busy sangat-sangat.

Revolusi Cantik dan Langsing Untuk Perempuan Malas

cantik dan langsing

1) Hilangkan kedutan : Jika anda malas hendak mengamalkan segala bentuk krim. Amalkan pemakanan supplemen Vitamin C untuk pembentukan kolagen.

2) Kantung bawah mata : Tidur dengan bantal tinggi. Bendalir akan mengalir ke bawah dan bukan bertakung pada bawah mata. Ini akan mengurangkan saiznya.

3) Kulit merah atau ‘bloating’ – sapukan evening primrose oil pada bahagian tersebut.

4) Sentiasa pastikan untuk membersihkan muka dari alat solekan sebelum tidur setiap hari.

4) Berdiri tegak untuk nampak kurus, percaya atau tidak ia mampu membuatkan anda nampak 5 paun lebih kurus.

5) Amalkan pemakanan buah-buahan seperti tembikai sebagai pemanis mulut dan bukannya kek atau makanan lain dengan pemanis.

6) Pilih pakaian daripada fabrik woven dan bukannya lycra ataupun fabrik lain yang melekap pada tubuh dan boleh menampakkan lemak-lemak yang tidak dikhendaki.

Tetapi ini semua pun tidak cukup ringkas untuk membantu kekal cantik dan langsing. Ada lagi tips yang lebih mudah!

Cara Short-cut untuk Cantik dan Langsing

Ambil satu sudu teh Vivix setiap hari.

Ya, memang itu sahaja.

Vivix adalah bersifat memberikan tenaga kepada mitokondria di dalam sel. Apa itu mitokondria? Mari kita throwback sikit ke zaman sekolah, kita ada diajar mengenai sel yang merupakan asas bagi semua bahagian badan kita. Ia akhirnya terkumpul membentuk tisu hingga ke bahagian badan seperti kulit dan organ-organ lain. Bila dibekalkan tenaga, ia akan lebih cepat dalam fungsinya (ya, sel mempunyai fungsi masing-masing mengikut tempatnya pada badan). Bagi sel di dalam kulit, proses penggantiannya yang cepat menjadikan bahagian berparut dalam kulit akan cepat hilang dan kulit lebih anjal tanpa kedutan. Malah aktres Ayu Raudah sendiri pernah berkongsi rahsia kecantikannya menggunakan Vivix!

Paling penting, Vivix adalah HALAL.

kurus dan langsing

 

Ia membantu untuk lebih langsing dengan cara yang hampir sama. Mempercepatkan pembakaran lemak dan sebagainya. Wanita-wanita Perancis mengamalkan pengambilan reservtarol dan mereka memang kekal langsing! Kalau diikutkan, makanan mereka sangat berlemak dengan keju dan sebagainya!

Walaupun begitu, harus juga bersenam untuk pastikan kekal kurus dan sihat. Tak boleh bergantung kepada Vivix semata-mata. Ia cuma membantu, senaman masih perlu dilakukan ya!

kelebihan vivix shaklee

Berapa harganya?

RM1000?

RM800?

RM600?

Tak sampai pun sebenarnya.

RM475.00 

Tapi,…..boleh hubungi saya untuk mengetahui bagaimana untuk mendapatkannya dengan penjimatan yang lebih menguntungkan!!

wpid-footnote.jpg

 

 

3 Comments

Comments are closed.