Tips Cergas dan Bertenaga Walaupun Jadual Padat

Tips cergas dan bertenaga ini khas untuk anda, ibu-ibu yang mempunyai banyak komitmen. Ibu mempunyai banyak tanggungjawab dalam satu hari dan tentunya memerlukan tips cergas dan bertenaga untuk dipraktikkan. Bayangkan bagi ibu-ibu yang bekerja, 8 jam masanya di pejabat menyiapkan kerja-kerja yang ada, balik ke rumah selepas mengambil anak, kena masak dan uruskan anak pula. Pada waktu malam pula kena tidurkan anak, bagi ibu dengan anak kecil, sudah tentu kerenah anak masih perlu dilayan kalau dia merengek-rengek di waktu malam.

Bagi ibu-ibu yang menjadi surirumah pula, sama juga sibuknya, lagi penat pun mungkin sebab 24 jam melayan kerenah si anak. Selalunya ibu-ibu mesti tidak cukup tidur dan tidak dapat berehat secukupnya. Penting bagi ibu-ibu mempraktikkan tips cergas dan bertenaga yang boleh membantu ibu-ibu. Kerja sebagai ibu memang tidak ada hari cuti dan kalau ibu jatuh sakit, kesian pula pada anak-anak dan suami.

tips cergas dan bertenaga

Tips cergas yang utama pastinya dengan bersenam.

Haih,…nak berdiri pun dah tak larat disebabkan penat, nak suruh bersenam pulak?!!

Haa,..jangan risau. Kalau part penat tu, kami ada penyelesaiannya.

Tips Cergas dan Bertenaga dengan Vivix Shaklee

Ada apa dengan Vivix? Ia merupakan supplemen semulajadi dengan empat bahan komponen utama.

1) Muscadine Grape Extract – mengandungi asid ellagik yang tinggi. Kandungan asid tersebut didalam anggur ini telah menunjukkan ciri-ciri menghentikan anti-virus, anti-bakteria dan kanser.

2) European Elderberries – berfungsi untuk mengukuhkan sistem imun dalam badan.

3) Purple Carrot – mengandungi anthocyanins yang merupakan antioksidan paling berkesan.

4) Polygonum Cuspidatum – juga dikenali sebagai Knotweed Jepun. Ia merupakan sumber komersil bagi Resveratrol. Resveratrol merupakan bahan yang melambatkan penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Tapi bahan yang mana yang boleh jadi tips cergas dan bertenaga ni? Ia adalah resveratrol daripada berry. Resveratrol mengaktifkan enzim yang membantu otot menggunakan oksigen dengan lebih efisien. Bila oksigen digunakan dengan lebih baik oleh otot, ketahanan otot dalam aktiviti juga meningkatkan. Inilah yang membantu ibu menjadi lebih cergas dan bertenaga. Tiada lagi masalah untuk melakukan senaman atau melayan kerenah anak walaupun penat bekerja di pejabat dan di rumah.

source

kelebihan vivix shaklee

Macam mana nak dapatkan Vivix? Mudah saja.

1) Bank in -> Beri alamat -> Vivix diterima

Harga biasa Vivix adalah RM475. Hubungi untuk pembelian pada harga promo.

wpid-footnote.jpg