Set Kecantikan Kulit Shaklee : Tips Kecantikan

Dalam entri lepas, Cara menghilangkan jerawat dan petua hilangkan parut jerawat telah dikongsi. Tapi apakah tips kecantikan lain yang dapat digunakan?

Ini adalah antara tips kecantikan lain yang berkesan untuk kecantikan kulit dan mengekalkan kecantikan.

  zinc complex shaklee malaysiaSet Kesuburan Shaklee Malaysiaomega guard shaklee malaysia  

Antara fungsi-fungsinya :

Tips Kecantikan 1:  Zinc Complex – Agen anti-radang untuk kulit muka, merawat jerawat dan menyembuhkan luka jerawat dan meningkatkan sistem imun badan dan dalam masa yang sama merawat jerawat.

Tips Kecantikan 2 :  GLA Complex – Gamma Linolenic Acid yang menurunkan kadar hormon stress yang menyebabkan peningkatan kandungan gula di dalam darah. Ini boleh menyebabkan jerawat. GLA bertujuan merawat kulit yang terjejas akibat hormon.

Tips Kecantikan 3 :  Omega Guard – Mengandungi Omega 3 yang merupakan agen anti-radang yang dapat meredakan masalah kulit. Omega 3 juga dapat menghindari dari penyakit kanser kulit dan juga kulit yang terbakar akibat pancaran matahari yang terlalu kuat. Gabungan Omega Guard dan GLA dapat merangsang penghasilan sel-sel kulit baru dan menjadikan kulit berseri-seri kerana ia juga akan membekalkan nutrien perlu untuk kulit.

Istimewa untuk pelanggan Kedai Vitamin, PAKEJ ISTIMEWA akan ditawarkan dengan setiap pembelian Set Kecantikan Kulit Shaklee.  Hubungi kami sekarang!

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com atau isi borang