Ubat Chicken Pox Dewasa Untuk Wanita Jadi Tercantik Untuk Suami

Pernah terkena chicken pox? Saya rasa kebanyakan pembaca blog ini pernah terkena chicken pox sejak kecil dan jarang sekali kita dengar orang yang kena chicken pox bila dah dewasa. Tapi hakikatnya ada aje orang yang kena masa dewasa. Macam saya dan suami saya.

Tak tahu kenapa kami berdua ni memang tersama dengan banyak perkara. Kebetulan masa suami saya balik mengundi di kampung, dia dah terjangkit dan mula kena chicken pox 2 minggu kemudian. Tak lama lepas tu, 2 minggu kemudian saya dan anak-anak pulak terkena. Virus chicken pox memang ambil masa 2 minggu untuk incubate ya.

Saya pulak nak dijadikan cerita termakan ayam masa tu dan bertambah gatallah chicken pox saya sampai terpaksa ambil suntikan di klinik. Iee..bila diingat-ingatkan gatalnya tu, memang tak sanggup lalui lagi. Sudahlah masa tu kena susukan anak. Cuma rezeki saya chicken pox tak banyak di bahagian muka.

Kisah yang akan saya kongsikan hari ni adalah tentang seorang isteri, Puan Nur Hidayah yang terkena chicken pox pada usia dewasa juga, sama macam kami tadi. Dia dijangkiti dari anaknya sendiri dan bagaimana dia menemui ubat chicken pox dewasa yang telah membantunya.

Bukan Wanita Tercantik Lagi

Bila terkena chicken pox ni, faham-faham aje, mesti gatal dan tangan kita pun ikut sama gatal menggaru. Sama macam saya tadi, cuma Puan Nur Hidayah banyak terkena di bahagian muka. Kesannya, wajahnya jadi berparut-parut dan kesan dari chicken pox tidak hilang walaupun sudah tiada chicken pox. Dia rasa tersangat rendah diri ketika ini.

ubat chicken pox

Dia mula mengamalkan Set Kecantikan Kulit Shaklee selepas itu dan alhamdulillah ianya memberikan kesan positif. Parut-parut chicken pox tiada lagi pada wajahnya dan dia nampak sangat cantik dan flawless! Ia sememangnya ubat chicken pox dewasa yang terbaik!

Boleh ikuti kisah selanjutnya dalam video ini

Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.

Bagaimana Ubat Chicken Pox Dewasa (Set Kecantikan Shaklee) Membantu?

ubat chicken pox dewasa

Vita E  Complex – Vitamin ini mengandungi Vitamin E bersama Selenium. Dua kombinasi berkesan bagi membendung masalah jerawat. Selenium adalah bahan yang terkandung dalam mineral yang mempunyai fungsi meningkatkan lagi sistem imun dan ianya membantu penyerapan Vitamin E dalam badan. Vitamin E pula berfungsi untuk memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Ianya adalah vitamin E paling lengkap di pasaran.

Carotomax Shaklee Malaysia

Carotomax –  Berfungsi meredakan penyakit kulit seperti kulit kering, psoriasis, jerawat dan acne. Turut mengandungi beta-carotene yang dapat mempertingkatkan sistem imun, sekaligus membantu sebagai cara menghilangkan jerawat.vitamin c shaklee

Vita C – Meningkatkan penghasilan collagen dalam badan dan mempertingkatkan sistem imun. Perlu diingat yang sistem imun yang tinggi akan menyelesaikan masalah kulit anda.

set kecantikan jerawat wmark

B-Complex – Vitamin B1 merangsang peredaran darah dalam tubuh untuk menjadikan kulit lebih berseri dan Niasin dalam Vitamin B3 pula menjadikan kulit mendapat lebih banyak bekalan oksigen dan menghalang pertumbuhan jerawat.

ESP – Protein berfungsi untuk menggantikan sel-sel lama yang telah mati dengan sel-sel baru. Kekurangan protein telah mengakibatkan sel-sel kulit wanita tersebut tidak kerap berganti, sekaligus menjadikan ia tidak berseri. Melalui penggantian sel baru juga, parut pada muka akan berkurangan dan akhirnya hilang dengan pengambilan ESP Shaklee secara konsisten.

Hubungi saya untuk mencuba ubat chicken pox dewasa dan dapatkan konsultasi terbaik!!

wpid-footnote.jpg

3 Comments

Comments are closed.