Set Hamil Shaklee Trimester 1 : Rahsia Ibu Hamil Cantik & Sihat

Saat mengandung merupakan saat-saat yang dinantikan oleh kebanyakkan pasangan. Saat ini juga ibu akan memerlukan banyak nutrien dalam badan melebihi daripada semasa dia tidak mengandung. Disebabkan itu kekurangan nutrien, kebanyakkan ibu hamil akan menjadi letih lesu dan lemah serta mengalami masalah rupa paras yang kusam. Set Hamil Shaklee boleh membantu.

Trimester 1 adalah sewaktu kandungan dalam tempoh 1-3 bulan. Pada waktu ini kandungan boleh dikatakan tidak stabil dan memerlukan banyak nutrien bagi menyokong pembentukannya. Keguguran juga banyak berlaku pada trimester ini, jadi adalah sangat penting untuk ibu memastikan dirinya mendapat nutrien yang mencukupi. Alahan atau ‘morning sickness’ juga banyak berlaku ketika ini, kaedah semulajadi boleh digunakan untuk mengatasinya. Info lanjut disini http://kedaivitamin.com/cara-atasi-morning-sickness/Set Hamil Shaklee Trimester 1 adalah set yang lengkap untuk ibu hamil.

Apa yang terkandung dalam Set Hamil Shaklee?

1)      Set Hamil Shaklee : Vita-Lea

Vita-Lea adalah merupakan multi-vitamin dan mineral yang terpantas di dunia terlarut didalam air dan tubuh manusia. Ia bertujuan untuk menjadikan ibu kekal bertenaga dan cergas. Antara kandungan didalam Vita-Lea adalah zat besi yang dapat membentuk hemoglobin, sekaligus meninggikan bacaan hemoglobin. Info lanjut disini http://kedaivitamin.com/makanan-tambah-darah-ibu-hamil/

2) Set Hamil Shaklee: B-Complex

Ia membantu metabolisma gula dan pembebasan tenaga dalam badan dan membekalkan 8 jenis vitamin B perlu serta membekalkan asid folik untuk pembentukan saraf tunjang bayi. Ia turut membantu kesihatan saraf ibu dan membantu ibu untuk de-stress terutamanya di waktu kehamilan, emosi ibu agak tidak stabil.

Info lanjut disini http://kedaivitamin.com/b-complex-shaklee/ 

3) Set Hamil Shaklee: Vitamin C

Berfungsi untuk sistem imun  ibu dalam Set Hamil Shaklee. Ibu hamil sememangnya sinonim dengan penyakit seperti selsema dan sebagainya. Pengambilan vitamin C dapat membantu meminimumkan keadaan itu. Selain itu, ia juga bertujuan untuk membolehkan penyerapan optimum bagi zat besi.

4) Set Hamil Shaklee: Ostematrix

Membekalkan kalsium untuk kesihatan tulang dan gigi ibu, ia juga turut membekalkan vitamin D untuk bulan pertama bayi. Magnesium didalam ostematrix dapat mengelakkan ibu hamil daripada mengalami sembelit.

set ibu hamil shaklee

 

 

Setiap pembelian Set Hamil Shaklee daripada Kedai Vitamin akan mendapat:

[✔] SISTEMATIK – Panduan untuk makan setiap vitamin akan diberikan

[✔] KONSULTASI PERCUMA – Sebarang masalah semasa pengambilan Set Hamil Shaklee  ini boleh dirujuk semula kepada kami untuk penyelesaian.

[✔] HARGA MURAH – Hubungi untuk maklumat lanjut

[✔] TIPS EKSKLUSIF

[✔] GROUP EKSKLUSIF FB – Jemputan untuk menyertai group eksklusif kami

 

Tempahlah Set Hamil Shaklee anda sekarang!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

atau isi borang